mad, opskrifter og livsstil

Pølsehorn med pesto

Pølsehorn med pesto

De skønneste pølsehorn med fyld af pesto. Jeg er vild med traditionelle pølsehorn, men nogle gange er det lækkert med en anden smag og her giver den grønne eller røde pesto en lækker smag til brødet og pølserne.

Derudover mætter pølsehornene godt grundet det høje indhold af fuldkorn og kostfibre fra hvid hvedemel og chiafrø.

 

Pølsehorn med pesto

juli 15, 2017
: 32 stk.

By:

Ingredients
  • 25 g. gær
  • 3 dl. minimælk
  • 1 dl. A38 (eller anden surmælksprodukt)
  • 1 dl. flydende Becel
  • 1 æg
  • 1 tsk. salt
  • 1 tsk. akaciehonning
  • 300 g. hvedemel
  • 250 g. hvid fuldkornshvedemel
  • 50 g. chiafrø
  • 32 minipølser eller 16 almindelige pølser der halveres.
Directions
  • Step 1 Mælken lunes og gæren røres ud heri.
  • Step 2 Tilsæt flydende margarine, A38, æg, salt og akaciehonning.
  • Step 3 Kom mel og chiafrø i og ælt dejen godt sammen. Dejen er meget lind, men chiafrøene suger en del væske under hævning.
  • Step 4 Ælt dejen let på bordet i lidt hvedemel og kom tilbage i skålen.
  • Step 5 Lad dejen hæve i en times tid.
  • Step 6 Ælt dejen på bordet og del den i 4 lige store portioner. Rul hver dejklump ud på størrelse med en pizza og del den i 8 trekanter.
  • Step 7 Du kan nu vælge om du bare ønsker at komme pølser i, eller om der også skal noget andet i, f.eks. ketchup, sennep eller som jeg gjorde det: pesto. Det smager super godt. Jeg lavede både nogle med rød og grøn pesto.
  • Step 8 Rul pølsehornene sammen.
  • Step 9 Hav bageplader klar med bagepapir på. Kom pølsehornene på og læg et rent viskestykke over. Lad efterhæve en halv times tid.
  • Step 10 Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
  • Step 11 Pensl pølsehornene med æg eller mælk. Drys evt. med sesam.
  • Step 12 Bag pølsehornene ved 180 grader omkring 10-15 minutter.
  • Step 13 Velbekomme.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *