mad, opskrifter og livsstil

Pastasalat med rucola, pesto og tomat

Pastasalat med rucola, pesto og tomat

En fyldig og mættende pastasalat og faktisk en af mine favoritter når det kommer til grønt tilbehør. Denne lækre pastasalat fungerer godt som et måltid i sig selv, evt. med lidt brød til. Eller som tilbehør på middagsbordet med noget godt kød på grillen.

Alt efter hvordan den serveres, bruger jeg enten spaghetti eller pastaskruer. Hvis jeg serverer den portionsanrettet, synes jeg det er lækkert at lave en bund af rucola, lægge kogt spaghetti ovenpå og toppe med tomater osv. Men hvis jeg laver det til flere, bruger jeg pastaskruer, blander jeg det hele sammen i en salatskål og topper med ekstra feta og pinjekerner.

God appetit! 🙂

Pastasalat med rucola, pesto og tomat

maj 28, 2018
: 1 portion

By:

Ingredients
 • 1/2 pakke frisk fuldkornsspaghetti (eller pasta)
 • 2 håndfulde rucola
 • 1 håndfuld halverede cherrytomater
 • 4 stk soltørrede tomater skåret i strimler (dem på glas)
 • 1 stor spsk grøn pesto (basilikum)
 • 3-4 spsk feta i tern
 • 1 spsk pinjekerner (letristet på en tør pande)
 • evt. frisk basilikum
Directions
 • Step 1 Kog frisk spaghetti ‘al dente’.
 • Step 2 Find en tallerken og kom rucola på bunden.
 • Step 3 I en skål blandes den lune spaghetti med pesto, tomater, soltørrede tomater og feta (gem evt. lidt feta til at toppe med).
 • Step 4 Kom blandingen ovenpå rucolasalaten og top til sidst med de ristede pinjekerner, lidt mere feta og frisk basilikum.

Related Posts

Iceblended kaffe med skildpadde

Iceblended kaffe med skildpadde

Iceblended kaffe med skildpadde. Lækkert… Lækkert… LÆKKERT! Mere behøver jeg vidst snart ikke sige om det? Sommeren er for alvor kommet til Danmark og herhjemme får vi næsten dagligt en iskaffe om eftermiddagen. Oftest laver jeg den bare på instantkaffe, mælk, isterninger og lidt vaniljesirup. […]

Cremet iskaffe

Cremet iskaffe

// reklame I samarbejde med Buzzador har jeg testet Bosch’s VitaBoost High Speed Blender. Her brugte jeg bare den almindelige blenderfunktion til en lækker cremet iskaffe. Dem drikker jeg jo en del af her i sommervarmen. Dels fordi jeg som mor, med for lidt søvn […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *