mad, opskrifter og livsstil

Nicecream på banan og nektarin

Nicecream på banan og nektarin

// reklame

I samarbejde med Buzzador har jeg testet Bosch’s VitaBoost High Speed Blender. Jeg brugte blandt andet isprogrammet til denne skønne nicecream.

Det er mit første møde med nicecream, men bestemt ikke mit sidste. Uhm det smager skønt og friskt og har en dejlig softice agtig konsistens.

Som jeg har forstået det, kan nicecream laves på næsten alle slags frosne frugter og bær og man kan toppe med lidt lækkert, f.eks. chokolade, nødder, frisk frugt m.v.

 

Nicecream på banan og nektarin

juli 22, 2018
: 2 portioner

By:

Ingredients
  • 2 frosne, meget modne, bananer
  • 2 frosne nektariner
  • 3 spsk kondenseret mælk
Directions
  • Step 1 Blend alle ingredienser sammen og kom på glas.
  • Step 2 Top evt. med nødder, chokolade eller andet lækkert.
  • Step 3 Spises med det samme.

Related Posts

Iceblended kaffe med skildpadde

Iceblended kaffe med skildpadde

Iceblended kaffe med skildpadde. Lækkert… Lækkert… LÆKKERT! Mere behøver jeg vidst snart ikke sige om det? Sommeren er for alvor kommet til Danmark og herhjemme får vi næsten dagligt en iskaffe om eftermiddagen. Oftest laver jeg den bare på instantkaffe, mælk, isterninger og lidt vaniljesirup. […]

Cremet iskaffe

Cremet iskaffe

// reklame I samarbejde med Buzzador har jeg testet Bosch’s VitaBoost High Speed Blender. Her brugte jeg bare den almindelige blenderfunktion til en lækker cremet iskaffe. Dem drikker jeg jo en del af her i sommervarmen. Dels fordi jeg som mor, med for lidt søvn […]1 thought on “Nicecream på banan og nektarin”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *