mad, opskrifter og livsstil

Müslibarer med cacaonibs og kondenseret mælk

Müslibarer med cacaonibs og kondenseret mælk

//reklame

Jeg har modtaget nogle lækre produkter fra Med24, der forhandler alt fra kosttilskud og håndkøbsmedicin til cremer, makeup og fødevarer.

I blandt var disse cacaonibs fra Unik Food. De tidligere forsøg jeg har gjort mig med cacaonibs har været en tør og bitter fornøjelse. Men dem her er faktisk rigtig lækre. Ret store og samtidig sødet en smule og derfor ikke så bitre, da de er vendt i en sirup.

 

De blev testet i hjemmelavede müslibarer, som blev ret lækre! Udover cacaonibs er der en masse gryn, nødder, frø og kondenseret mælk. Den kondenserede mælk er med til at søde og samle massen.

Müslibarerne er perfekte til den lille sult, som mellemmåltid, i madpakken eller til at tage med på farten.

De mætter meget grundet det høje indhold af gryn og mandler, så skær den gerne ud i mindre bidder – man kan jo altid hapse en ekstra hvis man har lyst 🙂

Müslibarer med cacaonibs og kondenseret mælk

februar 20, 2019
: 15-20 barer

By:

Ingredients
  • 1 dåse kondenseret mælk
  • 150 g grovvalsede havregryn
  • 50 g ruggryn
  • 50 g kokosmel
  • 100 g mandler
  • 25 g sesamfrø
  • 25 g solsikkefrø
  • 75 g cacaonibs
Directions
  • Step 1 Tænd ovnen på 125 grader varmluft.
  • Step 2 Klargør et fad med bagepapir (jeg brugte 20×20 cm et nummer større eller aflangt kan også sagtens bruges).
  • Step 3 Lun den kondenserede mælk i en gryde ved svag varme.
  • Step 4 Hak mandler groft.
  • Step 5 I en skål kommes gryn, mel, mandler og frø.
  • Step 6 Hæld den kondenserede mælk over og bland godt.
  • Step 7 Kom til sidst cacaonibs i og bland sammen.
  • Step 8 Massen er sej og klistret.
  • Step 9 Hæld massen ud i det klargjorte fad og mas/tryk det godt ud og ned i fadet.
  • Step 10 Bag i ovnen ved 125 grader varmluft i 60 minutter.
  • Step 11 Lad müslibarerne køle af på en rist og skær ud i passende stykker.

 

 


Related Posts

Rejesalat

Rejesalat

Selvom kalenderen siger vi er i januar, leder denne rejesalat nu tankerne hen mod sommer. Med masser af frisk dild og grønne asparges giver den et friskt og lækkert indspark til vintermånedernes, ofte, tunge mad. Jeg har her givet et eksempel på, hvordan rejesalaten kan […]

Tapasbræt

Tapasbræt

Tapas er forskellige små retter, hvor man næsten altid kan være sikker på, at der er noget alle kan li’. Derudover er tapas egentlig forholdsvis nemt at servere for gæster, da en del kan forberedes i god tid. Man kan jo faktisk bare smække et […]



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *