mad, opskrifter og livsstil

Spinatvafler

Spinatvafler

Jeg har fundet ud af, at vaffeljernet kan bruges til andet end at lave søde dessertvafler. Her er en udgave af spinatvafler der smager skønt til frokost fyldt med f.eks. laks, friskost og grøntsager. Det er kun fantasien der sætter grænser ift. hvad man kan komme i vaflerne.

Håber du synes om dem.

 

Spinatvafler

juli 15, 2017
: 3 vafler

By:

Ingredients
  • 2 æg
  • 100 g hytteost (1,5 %)
  • 2 spsk. havregryn
  • 1 spsk. hvedemel
  • 1/2 tsk. salt
  • 1 tsk. bagepulver
  • 100 g hakket spinat
Directions
  • Step 1 Tø spinaten op. Blend alle ingredienser sammen.
  • Step 2 Varm vaffeljernet op og smør med lidt olie.
  • Step 3 Bag vaflerne indtil de føles faste.
  • Step 4 Kom dit yndlingsfyld i vaflen og server 🙂

 



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *