mad, opskrifter og livsstil

Iceblended kaffe med skildpadde

Iceblended kaffe med skildpadde

Iceblended kaffe med skildpadde. Lækkert… Lækkert… LÆKKERT! Mere behøver jeg vidst snart ikke sige om det?

Sommeren er for alvor kommet til Danmark og herhjemme får vi næsten dagligt en iskaffe om eftermiddagen. Oftest laver jeg den bare på instantkaffe, mælk, isterninger og lidt vaniljesirup.

Men så skete det… En kær veninde fik introduceret mig for iskaffe med kondenseret mælk. Uh hvor smager det godt – hvorfor finder jeg, den store iskaffe-drikker, først ud af det nu? Nå men så er den iskaffe altså blevet videreudviklet lidt. En tur i blenderen og en skildpadde oveni. MUMS!

Og her er opskriften til jer 🙂

PS – ja der er nogle chokostykker i bunden af glasset som blenderen ikke helt kan tage, men det gør ikke noget, det er faktisk bare super lækkert (selvfølgelig med mindre de stopper sugerøret til…….. 😉 )

 

Iceblended kaffe med skildpadde

maj 31, 2018
: 1 stort glas

By:

Ingredients
  • 120 ml vand
  • 5 store isterninger (ca. 120 g)
  • 3 spsk kondenseret mælk
  • 3 tsk instantkaffe
  • 1 skildpadde
Directions
  • Step 1 Den til dato nemmeste fremgangsmåde: Blend, hæld på glas, drik 🙂

Related Posts

Cremet iskaffe

Cremet iskaffe

// reklame I samarbejde med Buzzador har jeg testet Bosch’s VitaBoost High Speed Blender. Her brugte jeg bare den almindelige blenderfunktion til en lækker cremet iskaffe. Dem drikker jeg jo en del af her i sommervarmen. Dels fordi jeg som mor, med for lidt søvn […]

Nicecream på banan og nektarin

Nicecream på banan og nektarin

// reklame I samarbejde med Buzzador har jeg testet Bosch’s VitaBoost High Speed Blender. Jeg brugte blandt andet isprogrammet til denne skønne nicecream. Det er mit første møde med nicecream, men bestemt ikke mit sidste. Uhm det smager skønt og friskt og har en dejlig […]2 thoughts on “Iceblended kaffe med skildpadde”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *