mad, opskrifter og livsstil

Dadel- og saltmandel ‘hapsere’

Dadel- og saltmandel ‘hapsere’

Små lækre ‘hapsere’ af dadler og saltede mandler der er overtrukket med mørk chokolade. Uhm!

Dadel- og saltmandel 'hapsere'

januar 23, 2018
: 15 stk

By:

Ingredients
  • 20 udstenede dadler
  • 1 dl saltmandler
  • mørk chokolade til at overtrække med
Directions
  • Step 1 Start med at udstene dadlerne.
  • Step 2 Blend dadler og mandler til en ensartet masse.
  • Step 3 Lad massen stå på køl i en halv times tid (ønsker du mere runde kugler, skal massen køle yderligere).
  • Step 4 Smelt mørk chokolade over vandbad og dyb kuglerne i chokoladen. Kom evt. lidt grofthakkede saltmandler ovenpå.



Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *