mad, opskrifter og livsstil

Bosch VitaBoost High Speed Blender

Bosch VitaBoost High Speed Blender

// Reklame

I samarbejde med Buzzador har jeg testet Bosch VitaBoost High Speed Blender de sidste par uger. En blender med 6 programmer og en motor på 1600 watt.

Det første indtryk er en lækker maskine. Flot design og meget robust i kvaliteten. Den vejer godt og selve blenderglasset virker solidt. Der medfølger en manual og et opskriftshæfte med mange fine opskrifter.

Det allerførste jeg testede på maskinen var en bananpandekagedej. Mit indtryk her var, at den blender massen ensartet, fint og forholdsvis hurtigt. Den støjer ikke så meget.

Det næste jeg testede var en smoothie med frosne bær. Jeg brugte her smoothieprogrammet. Den blender de frosne bær til ukendelighed og massen bliver cremet, lækker og ensartet. Den larmer dog en del, faktisk ret meget.

Så testede jeg nicecream på isprogrammet. Altså is på frosne frugter/bær. Jeg lavede en nicecream på banan og nektarin og en smule kondenseret mælk. Det er mit første møde med nicecream, men bestemt ikke mit sidste. Nøj det smager skønt og friskt her i sommervarmen. Jeg brugte her den vedlagte ‘nedstopper’. Det er simpelthen et smart redskab. Jeg skriver lidt mere om ‘nedstopperen’ længere ned i indlægget.

Også her blev massen blendet perfekt med et cremet og lækkert resultat der minder meget om softice konsistens.

 

De der kender mig godt, ved at jeg drikker ret meget iskaffe her i sommervarmen. Faktisk gerne en iskaffe hver dag. Så det var selvfølgelig også oplagt at teste på maskinen. Isterningerne blev fuldstændig pulveriseret. Altså måske min gamle blender var ret dårlig…. Men der var altså altid små stumper isterninger, det er der ikke her. Du finder opskriften på min cremende og syndige iskaffe her. Jeg brugte den almindelige blenderfunktion til at lave iskaffen med.

 

Jeg har også testet basilikumpesto, hvor ‘nedstopperen’ igen var et uundværligt redskab.

Suppeprogrammet er altså det allersmarteste program og jeg glæder mig til at bruge det i efterårs- og vintermånederne. Ved ikke med jer, men lige nu er suppe altså ikke det der står højest på ønskelisten over retter på madplanen…. Men det virker. Jeg testede helt basic nogle gulerødder, lidt boullion, vand og nogle andre krydderier. Og 7 minutter senere er der varm suppe. Whaat…

Jeg forstod det ikke helt og måtte kontakte Bosch for at få det uddybet (ja ret skal jo være ret). Bosch sendte dette svar retur: “Blenderen kan hverken fryse eller varme som sådan. Grunden til at den kan opvarme en suppe er at det er friktionen der gør det og stærk kvalitet af motoren der gør det muligt at køre i 7 min.”

Så den er god nok.

 

For at opsummere og afrunde min test af blenderen kommer der her fordele og ulemper ved blenderen:

Fordele ved Bosch VitaBoost High Speed Blender:

  • Den blender frosne bær, grøntsager, frugter, og isterninger til ukendelighed. Det bliver cremet og ensartet i konsistensen.
  • Den kan, ved hjælp af friktion, lave varm suppe.
  • Den har et lækkert design, fremstår robust i kvaliteten og der medfølger et stort og fint opskriftshæfte.
  • Der medfølger en ‘nedstopper’ (den, og maskinen, kan du se via dette link). Det er smart og noget jeg virkelig har savnet ved min gamle blender. Du kan ‘hjælpe’ ingredienserne ned og der er ingen fare for at den rammer knivene – smart!

 

Ulemper ved Bosch VitaBoost High Speed Blender:

  • Støjniveauet er højt (jeg synes dog det opvejes af dens evne til at blende – og så kommer det meget an på hvad den blender).
  • Selve isprogrammet fungerer kun hvis man anvender frosne ingredienser – altså har den ikke en kølefunktion, hvilket man skal være opmærksom på, inden man køber den.

 

Generelt er jeg glad for blenderen, den blender virkelig godt. Det er super smart med suppeprogrammet og designet er lækkert. Jeg giver mine varmeste anbefalinger videre på maskinen.


Related Posts

Nicecream på banan og nektarin

Nicecream på banan og nektarin

// reklame I samarbejde med Buzzador har jeg testet Bosch’s VitaBoost High Speed Blender. Jeg brugte blandt andet isprogrammet til denne skønne nicecream. Det er mit første møde med nicecream, men bestemt ikke mit sidste. Uhm det smager skønt og friskt og har en dejlig […]

Verdens nemmeste agurkesalat

Verdens nemmeste agurkesalat

Her kommer opskriften på verdens nemmeste agurkesalat, som smager tilpas sødt, surt og friskt. Den er blandt andet nem fordi der ikke er flere processer, med at koge eddike og sukker op, og lade agurkerne trække i salt. I denne opskrift skal alle ingredienser simpelthen […]Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *